Lastenroolipeli Myrskyn sankarit - Roleplaying for kids!

Suomenkielinen aloittalijaystävällinen pöytäroolipeli. An entry level tabletop roleplaying game.
Gaming
$16,029USD
raised of $12,500 goal
128%
0 time left
This campaign started on Jul 26 and closed on September 09, 2012 (11:59pm PT).
Fixed Funding
Campaign Closed
This campaign ended on September 9, 2012
Select a Perk
 • $5USD
  Pikku John

  Pienikin lahjoitus on tärkeä, sillä mitä enemmän lahjoittajia, sitä paremmin kampanja leviää. Viidellä dollarilla saat hyvän mielen lisäksi pelin PDF-version, mikäli rahoitus saadaan kasaan. (Voit toki myöhemmin lisätä lahjoitustasi.)

  Estimated delivery: August 2013

  26 claimed

 • $25USD
  Fauni Tumnus

  Tällä summalla saat itsellesi oman Myrskyn sankarit -pelipaketin, mikäli peli saadaan rahoitettua! Lisäksi nimesi listataan pelin tekijäluettelossa rahoittajana. (Kotimaan postitusta varten lisää viisi euroa hintaan, seitsemän Eurooppaan ja kymmenen muualle.)

  Estimated delivery: August 2013

  156 claimed

 • $60USD
  Robin Hood

  Tällä summalla olet tuntuvasti tukemassa peliä ja saat kutsun julkistustapahtumaan sekä oman kappaleen peliä. Lisäksi nimesi listataan pelin tekijäluettelossa rahoittajana. Saat myös pelin kansikuvalla varustetun mukin ja teepaidan, ja runsaasti hyvää mieltä projektin tukemisesta! Voit hakea pelin julkistustapahtumasta Ropeconissa 2013 tai saada sen postitettuna. (Kotimaan postitusta varten lisää viisi euroa hintaan, seitsemän Eurooppaan ja kymmenen muualle.)

  Estimated delivery: August 2013

  72 claimed

 • $75USD
  Khaleesi Daenerys Targaryen

  You don’t read Finnish, but think an RPG for 9-13-year olds is a good idea. You want Heroes of Storm to be published in your language, sold in your gaming stores and being played by the children of your country. You get a copy of the game in Finnish, and if and if we get the game material translated into other languages, you get the translated PDF. If we get the game published in your language, you will get your own full copy. (Postage included.)

  Estimated delivery: August 2013

  10 claimed

 • $125USD
  Viljami Voivalvatti (kauppa)

  Tämä tarjous on vain fyysisille kaupoille, jotka haluavat ottaa Myrskyn sankarit myyntiin. Saat jo ennen virallista julkistamista kauppaasi viisi kappaletta Myrskyn sankareita, 50 flaieria ja neljä mainosjulistetta (2xA1, 2xA3). Kotisivulla liikkeesi mainitaan jälleenmyyjänä. (Rahoituskampanjan jälkeen hinnat lasketaan uudelleen.)

  Estimated delivery: July 2013

  1 claimed

 • $150USD
  Joulupukki

  Ensi vuoden paras joululahja jo tänä jouluna! Pelin täysin pelattava beta-previkkaversio toimitetaan postitse joulukuun alussa niin, että ehdit itse vielä lähettää sen eteenpäin. (Tai pyynnöstä myöhemmin joulukuussa suoraan saajalle paketissa, jossa lukee "Ei saa avata ennen 24.12." tms.) Lopullinen peli saattaa siis sisältää erilaista kuvitusta (jopa erilaisen kannen), hieman tuunatut säännöt, vähemmän kirjoitusvirheitä, enemmän hirviöitä jne.

  Estimated delivery: December 2012

  2 out of 10 claimed

 • $200USD
  Prinssi Kaspian

  Saat valmiin pelipaketin luksusversion, jossa on tekijöiden ja kuvittajien nimmarit, hienot pelin väreihin tehdyt Marble-nopat ja kartan julisteversio. Lisäksi saat nimmareilla varustetun mukin ja teepaidan, joissa on pelin kansikuva. (Kotimaan postitusta varten lisää viisi euroa hintaan, seitsemän Eurooppaan ja kymmenen muualle.)

  Estimated delivery: August 2013

  6 claimed

 • $250USD
  Feeniksin kilta (Yhdistykset)

  Tämä on tarkoitettu yhdistyksille ja pienille yrityksille. Sisältää yhden kappaleen peliä, 50 flaieria ja kaksi julistetta (1xA1, 1xA3), minkä lisäksi yhdistys mainitaan yhteistyökumppanina pelin tekijäluettelossa ja nettisivuilla, ja yhdistys saa 1/16 sivun mainoksen pelaajan kirjaan.

  0 claimed

 • $750USD
  Prinsessa Leia

  Luksuspelin, mukin ja teepaidan lisäksi saat pelin suunnittelijan kotiisi vetämään yhden session Myrskyn sankareita omalle ryhmällesi. (Matkakulut jäävät lisäksi maksettavaksesi. Tarjous voimassa vain Suomessa. Päivä sovitaan yhdessä.)

  1 out of 5 claimed

 • $1,500USD
  Han Solo (Mainostaja)

  Jos haluat mainostaa jotain omaa tuotettasi tai vaikkapa pelikauppaasi Myrskyn sankareiden sisäsivuilla (värillinen A4 mainos), se maksaa tuhatviisisataa dollaria (noin 1200 euroa)! Saat myös firmasi tai tuotteesi logon näkyviin pelin nettisivuille ja sinut mainitaan pelin sponsorina. Saat tietysti myös oman kappaleen peliä postitse tai livenä. (Huom! Mainosten on oltava pelin kohderyhmille sopivia. Rahoituskampanjan jälkeen myytävien mainosten hinta mietitään erikseen.)

  Estimated delivery: August 2013

  2 out of 6 claimed

 • $2,000USD
  Belle (Kirjasto)

  Tämä etu on tarkoitettu kirjastoille. Se sisältää neljä peliä kirjaston kokoelmiin. Peliin tulee 1/8 sivun mainos kirjastosta ja peliin sekä nettisivuille maininta pelin tukemisesta. Lisäksi kaksi kirjailijavierailua, joista ensimmäinen on yleisluento roolipeleistä, toinen Myrskyn sankarit -roolipelisessio. Lisäksi pakettiin sisältyy viisikymmentä flaieria ja 4 mainosjulistetta (2xA1, 2xA3). (Tarkempi kuvaus esittelytekstissä.)

  0 claimed

 • $12,500USD
  Kuningas Arthur (Mesenaatti)

  Olet Rovion omistaja ja tahdot varmistaa, että kymmenen vuoden päästä Suomessa on uusi pelisuunnittelijoiden sukupolvi. Maksat siis koko pelin ja saat tietysti luksusversion postissa kotiisi, sekä halutessasi nelivärimainoksesi pelivihkojen takakansiin, oman pelin ja pelejä/transmediaa/tarinoita käsittelevän esitelmän yrityksesi tapahtumaan. Tai jotain muuta, mitä keksit pyytää! Ota yhteyttä, niin sovitaan asiasta. :)

  0 out of 1 claimed

Do you think this campaign contains prohibited content? Let us know.