icon-discover-icon-linkicon-dismiss-keyboard-linkicon-icon-allcategoriesicon-icon-animalsicon-icon-articon-icon-charityicon-icon-checkicon-icon-checkmarkicon-icon-comicicon-icon-communityicon-icon-consoleicon-icon-create-categoryicon-icon-create-durationicon-icon-create-editicon-icon-create-goalicon-icon-create-photoicon-icon-create-storyicon-icon-create-titleicon-icon-danceicon-icon-dashboardicon-icon-designicon-icon-donateicon-icon-downarrowicon-icon-downcarroticon-icon-editicon-icon-educationicon-icon-embedicon-icon-environmenticon-icon-exclamationicon-icon-facebookicon-icon-fashionicon-icon-filmicon-icon-followicon-icon-followingicon-icon-foodicon-icon-gamingicon-icon-goicon-icon-gplusicon-icon-healthicon-icon-helpicon-icon-idOval 8icon-icon-instagramArtboard 1 Copy 52icon-icon-linkicon-icon-linkedinicon-icon-locationicon-icon-lockicon-icon-mailicon-icon-musicicon-icon-outlinedhelpicon-icon-outposticon-icon-personalcauseicon-icon-photographyicon-icon-playbookicon-icon-politicsicon-icon-profileicon-icon-recent-activityicon-icon-religionicon-icon-rightarrowicon-icon-searchicon-icon-smallbusinessicon-icon-sportsicon-icon-technologyicon-icon-theatreicon-icon-todoicon-icon-transmediaicon-icon-tumblricon-icon-twittericon-icon-uparrowicon-icon-upcarroticon-icon-videowebicon-icon-viewicon-icon-websiteicon-icon-writingicon-icon-youtubeArtboard 1Artboard 1Artboard
Kampanja prikupljanja sredstava za film: 'Kako Sam Zamjenio Brod Za Svemirski Brod'
Irckxg0nhty5glpxbezj
Nebojsa Stanojevic
2,954 Facebook Friends
Film
Zagreb
Croatia
5 Team Members
$1,563USD
raised in 1 month
6% funded
No time left
$24,901 USD goal
Flexible Funding This campaign has ended and will receive all funds raised.
Campaign Closed
This campaign ended on August 17, 2014
Select a Perk
 • $1USD
  4h

  svima iz 4h je jasna poenta :)

  1 claimed
 • $10USD
  Raja

  Dobiješ digitalnu kopiju filma i tvoje ime ide zajedno sa burekom u svemir.. (Za deset dolara, pošteno)

  10 claimed
  Estimated delivery: September 2015
 • $50USD
  Jaran

  Sve što ima Raja… Znači: digitalnu kopiju filma, ime ide sa burekom u svemir, Plus: Komplet seriju 'Put oko Svijeta - Prva Bosanska Ekspedicija'. (24 epizode za 50 dolara, i to je pošteno)

  5 claimed
  Estimated delivery: September 2015
 • $100USD
  Dijaspora

  Dijaspora dobije 'Raju' i 'Jarane'… Znači: digitalnu kopiju, ime ide sa burekom u svemir, komplet seriju 'Put oko Svijeta' Plus: Svoje ime na odjavnoj špici i potpisani DVD filma 'Burek u Svemiru'.

  2 claimed
  Estimated delivery: September 2015
 • $500USD
  Hadžija

  Hadžija ima sve njih u šaci. Znači: digitalnu kopiju filma, ime ide sa burekom zajedno u svemir, komplet seriju 'Put oko Svijeta' na DVD-u. Plus: Ulogu u dokumentarnom filmu 'Burek u Svemiru', gdje ćeš imati priliku da 'glumiš' samog sebe.

  1 claimed
  Estimated delivery: September 2015
 • $1,000USD
  'Uspio u Životu'

  Dobije sve što Hadžija ima… Znači: Ime u svemiru, komplet serije 'Put oko Svijeta', Ulogu u filmu 'Burek u Svemiru'... Plus: Mjesto počasnog člana u Synergy Moon Timu.

  0 claimed
  Estimated delivery: September 2015
 • $5,000USD
  Šahbaz

  Šahbaz je ko mačija guza… On dobija sve to... Plus: VIP mjesto u kontrolnoj sobi za vrijeme lansiranja rakete sa burekom u svemir i sve što ide uz to...

  0 claimed
  Estimated delivery: September 2015
Do you think this campaign contains prohibited content? Let us know.